Norveška deklasirala Korejanke, evo kako Srbija može u polufinale!

Autor:

Sport

09.12.2019

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ženska rukometna reprezentacija Norveške lako je savladala Južnu Koreju sa 36:25 i tako izbila na čelo svoje grupe druge faze Svetskog prvenstva.

RepublikaFoto: pixabay.com
Evo kako će naše devojke u polufinale

Norvežanke su u prvom poluvremenu došle do dvocifrene prenosti i nisu je ispuštale do kraja meča. U pobedničkom timu Oftedal je imala 7 golova, a Bratset 5. Sa druge strane raspoložene su bile Rju sa 7 i Li sa 6 golova.

Situacija u grupi je sada takva da Norveška drži prvo mesto sa 6 bodova, Nemice imaju 5, a Srpkinje i Holanđanke po 4. Danska ima 3, a Južna Koreja nema nikakvu šansu za prolaz sa samo dva remija.

Srbiji je potrebna pobeda protiv Danske, al ii da se poklope drugi rezultati da bi prošla dalje. Pre svega je potrebno da Holandija ne pobedi Južnu Koreju.

Jedini krug u kome je naš tim bolji je onaj sa Nemačkom, tako da bi u slučaju pobede Srbije i nerešenog ishoda u meču Norveške i Nemačke Srbija bila druga u grupi.

U slučaju pobede Norveške  Srbija bi imala bod više od Nemica i opet bi zauzela drugo mesto u grupi.

Dakle potrebno je da Srbija pobedi, a Holandija i Nemačka ne pobede.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading