Selektor rukometaša iznenadio Hrvate: SPLIT JE ZA MENE DOMAĆI TEREN!

Autor:

Sport

21.12.2017

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor muške rukometne selekcije Srbije Jovica Cvetković izjavio je da će duel Evropskog prvenstva u rukometu protiv Hrvatske u Splitu za njega biti lepo iskustvo, pošto se on i dalje oseća kao Jugosloven.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Cvetković: Ne očekujem da bude zle krvi u Splitu

Cvetković je tim povodom poručio da očekuje "jugoslovensku" atmosferu, bez ikakve zle krvi.

– Očekujem jugoslovensku atmosferu, ne kažem to tek tako. Igramo na prostoru bivše Jugoslavije, a tu se osećam kao domaći, kao kod kuće – rekao je Cvetković za hrvatski "Jutarnji list".

Naš selektor se u nastavku razgovora osvrnuo na činjenicu šta je uticalo da srpski rukomet ne osvoji medalju na velikim takmičenjima od 2012. godine.

– Nestručni kadrovi neizbežno stvaraju takvu sliku. U perspektivi uspostavićemo sistem rada koji će kontrolisati i sprovoditi sposobni treneri da kroz trenažni proces stvaraju igrače za moderni rukomet – podvukao je selektor Srbije.

On je podvukao da nije alibi selektor i da ne želi da stvara opravdanja unapred, već da želi što je moguće bolji rezultat u Hrvatskoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading