SKANDAL U VOZU! SVETSKA PRVAKINJA NAPADNUTA U VOZU: Pijani muškarac joj naneo povrede!

Autor:

Sport

27.03.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užasne vesti iz Francuske.

SKANDAL U VOZU! SVETSKA PRVAKINJA NAPADNUTA U VOZU: Pijani muškarac joj naneo povrede!

Foto: Twitter/ lequipe

Pijani muškarac napao nekadašnju svetsku prvakinju u sedmoboju u vozu u Parizu

Nekadašnja svetska prvakinja u sedmoboju, Junis Baber, doživela je neprijatnost u vozu u Parizu kada ju je pijani muškarac napao nakon što ga je zamolila da malo tiše priča na telefon. Incident se desio dok se voz zaustavljao na stanici "Gar du Nord" u centru Pariza. Baber je zadobila lakše telesne povrede, uključujući povredu jagodične kosti, nakon što ju je napadač udario dva puta u lice.

Reakcija policije i hapšenje napadača

Policija je odmah reagovala i uhapsila 43-godišnjeg muškarca koji je napao Baber, dok se voz zaustavljao na stanici. Sreća je što su nadležni organi brzo reagovali i pružili adekvatnu zaštitu nedužnoj ženi.


Junis Baber - sportska karijera

Junis Baber je poznata po svojim dostignućima u sedmoboju. Ona je petostruka osvajačica medalja na svetskim prvenstvima, a posebno se ističe njen uspeh osvajanja zlatne medalje u sedmoboju na prvenstvu u Sevilji 1999. godine. Takođe, bila je svetski prvak u skoku udalj u Parizu 2003. godine. Njena sportska karijera je impresivna i ostaje upamćena po velikim uspesima i doprinosu atletici.

Ovaj incident je potresao javnost i podsetio nas na važnost poštovanja drugih, kao i potrebu za zaštitom od nasilja, čak i u javnim prostorima poput voza.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading