SELEKTOR TERZIĆ: Ovakva utakmica nam je bila potrebna!

Autor:

Sport

16.10.2018

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naše odbojkašice plasirale su se u polufinale Svetskog prvenstva i to kao prvoplasirane u grupi F6. Nakon pobede nad domaćinom Japanom, savladana je i Italija. Selektor reprezentacije Zoran Terzić nije krio zadovoljstvo.

RepublikaFoto: cev.lu
Zoran Terzić

Posle utakmice Zoran Terzić je istakao da je zadovoljan igrom njegovih igračica i da je timu bio potreban ovakav okršaj.

- Već smo se ranije kvalifikovali za polufinale. Pokuali smo da odigramo najbolje danas, motivisano. Nismo igrali dobro u poslednja dva meča u drugoj rundi kada smo se već kvalifikovali za treću rundu. Ovakva utakmica nam je bila potrebna, da igramo protiv jakog protivnika. Moramo da nastavimo ovako i odigramo dobro u polufinalu - rekao je Zoran Terzić.

Tijana Bošković je protiv Italijanki imala 29 osvojenih poena.

- Znali smo da smo ušli u polufinale kada smo dobili Japan. Italija je tim s najvišeg nivoa. Srećni smo s igrom i nadam se da ćemo biti dobri u polufinalu- rekla je Tijana.

Tijana Bošković

Selektor Italije je možda i najbolje objasnio kakav je osećaj igrati protiv Srbije.

- Igrali su fizički jako danas. Njihova odbrana nam je pravila probleme. Nismo mogli da igramo našu odbojku. Nedostajalo nam je agresivnosti. Možemo da napredujemo - rekao je David Macanti.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading