Potresna ispovest devojke koja je optužila Nejmara za silovanje: Istraumirana sam, vikala sam mu da stane, ali nije hteo!

Autor:

Sport

07.06.2019

10:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nejmeru se život za samo nekoliko dana pretvorio u pakao! Brazilska manekenka Nažila Trinidad optužila je fudbalera za silovanje, a potom se pojavio video snimak fizičkog obračuna devojke i brazilskog asa.

Nejmar

Nakon toga manekenka je na brazilskoj televiziji SBT otkrila šta se desilo.

- Kada sam ga pitala je li ima zaštitu, rekao mi je da nema. Zato sam mu rekla da se ništa neće dogoditi, ali on nije slušao, okrenuo se i nastavio. Rekla sam: "Stani, stani, ne! Stani". Ali on je samo nastavio. Samo želim pravdu, istraumirana sam. Želim da plati za ono što je uradio. Bio je agresivan, potpuno drugačiji od dečka kog sam upoznala kroz dopisivanje - rekla je manekenka.

Na pitanje je Nejmar pretukao, rekla je da je to bila kombinacija nasilja i silovanja. Na video snimku se vidi prvo prijateljski razgovor, potom je došlo do verbalnog, a onda i do fizičkog sukoba. Nažila je ošamarila Nejmara, a on je vikao da ga ne udara i pokušavao da je odgurne nogama.

Leteli su i predmeti, a Nažila je urlala na asa PSŽ-a i vikala: "Udarit ću te. Znaš zašto? Jučer si me udario i ostavio samu". 

Kraj scene nismo videli ako ako se dokaže da je video autentičnsn mogao bi da bude važan dokaz u suđenju koje je neizbežno.

Nejmar je navodno okupio tim sastavljen od elitnih advokata kako bi dokazao nevinost. Takođe, posle otpužbi za silovanje, fudbaler je na društvenim mrežama objavio golišave fotografije pomenute Brazilke, pa mu i zbog toga preti do pet godina zatvora. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading