Kolarov: Žao mi je što smo ispali! Ako ne budem mogao da doprinesem, povući ću se

Autor:

Sport

27.06.2018

21:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov izjavio je da mu je žao što je naš nacionalni tim eliminisan sa SP u Rusiji.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Kolarov pozdravlja navijače

Srbija je poražena od Brazila 2:0 u poslednjem meču na SP u Rusiji.

Foto: Srpski telegraf

- Znali smo da je Brazil težak protivnik. Bilo je teško vaditi se na ovoj utakmici. Ja sam verovao pre meča da možemo da pobedimo i tako smo i ušli u meč. Dozvolili smo da Brazil ima veći posed lopte, a mislili smo da držimo u prvom poluvremenu aktivan rezultat 0:0, a onda da napadnemo. Međutim, primili smo jeftin gol, a to će pokazati analiza meča - rekao je Kolarov i nastavio:

- Žao mi je što smo ispali. Posle svega izgleda da je presudio meč protiv Švajcarske. Bod nam je bio dovoljan na tom meču za prolaz dalje.

On je istakao da Srbija mora da ostvari kontinuitet igranja na velikim takmičenjima.

- Ekipa se borila, ekipa je igrala maksimalno. Trenutno je tako. Mogli smo više, takvo je sada stanje. Žao mi je što smo ispali. Bitno je da nađemo kontinuitet. Bitno je da odemo na naredno EP, a potom i na sledeće SP. A onda će doći i osmina finala i četvrtfinala - rekao je Kolarov.

On je rekao da mu je čast da igra za reprezentaciju.

-  U ozbiljnim sam godinama, trenutno mi je najbitnije da se odmorim. Osećam se fizički dobro. Za mene je čast igrati za reprezentaciju. Ako ne budem mogao da igram za reprezentaciju, neću da budem sebičan i povući ću se. Ponavljam ako ne budem mogao da dam reprezentaciji sve što mogu, neću da budem sebičan prema drugima. Dok budem mogao da pružim partije na nivou reprezentacije, igraću za Srbiju. Ima tri meseca do narednog meča. Ima vremena. Pričaću i sa ljudima iz saveza - rekao je Kolarov i dodao da u ovom timu reprezentacije nema sebičnih.

Kapiten Srbije je rekao da ga nije iznenadio sastav za meč sa Brazilom.

- Bilo je promena u sastavu, ja sam čuo i video da ima promena, ali ja o tome ne odlučujem. Nisam bio iznenađen, normalno je da bude promena. Trener je tako odlučio, on je verovao da je tako najbolje. I da sam ja bio na klupi, ne bih bio iznenađen - rekao je Kolarov i još jednom ponovio da žali za osminom finala. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading