ĆAVI U MESIJEVU ODBRANU: Teško je sa saigračima koji ne žele loptu

Autor:

Sport

09.07.2018

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni Ćavi Ernandez primetio je da postoje problemi u reprezentaciji Argentine na Svetskom prvenstvu, za koje nije bio odgovoran Lionel Mesi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ćavi Ernandez sa suprugom

Argentina je Mondijal završila u osmini finala. Mnogo se potom pričalo o atmosferi u timu Gaučosa, odgovornosti selektora Horhea Sampaolija, ali i učinku Lionela Mesija...

- Argentina je pokušala sve. Ali kad igrate sa dodatnim pritiskom bude prilično teško. Prošao sam kroz isto u Španiji. Kada ste u timu sa saigračima koji ne žele loptu, postaje napeto. Vidi se da u tom timu postoji problem...- ocenio je Ćavi, dodavši da bi neuspeh na planetarnom šampionatu mogao da utiče i na Mesijev učinak u Barseloni.

- Ne možeš uvek da ostvariš sve što zamisliš. Na sreću, većina ljudi iz moje generacije je osvojila sve, ali to nije normalno. Uobičajeno je da neke stvari ostanu nedostižne.

Novinari su iskoristili priliku da nekadašnjeg fudbalera Barselone upitaju i šta misli o brojnim kritikama na račun Nejmarovog ponašanja... 

-To je način na koji igra i teško je promeniti išta. Razumem da mu to stvara probleme... Mnogi ga kritikuju zbog simuliranja. Ali ono što ne može da mu se zameri je da se ne trudi ili da nema ličnost. Tip je igrača koji vuče ceo tim na svojim ramenima. Uvek bih radije imao takvog igrača u timu nego nekog ko se krije. Nejmar je u ovom trnutku najtelontovaniji igrač, odmah posle Mesija i Ronalda. On je njihov naslednik.

Brazil je Mundijal završio u četvrtfinalu porazom od Belgije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading