U LJUTICE BOGDANA SE ULAŽE U BUDUĆNOST: Zvezda pravi novi teren! (VIDEO)

Autor:

Sport

27.04.2024

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli imaju čemu da se pohvale.

U LJUTICE BOGDANA SE ULAŽE U BUDUĆNOST: Zvezda pravi novi teren! (VIDEO)

Foto: Tanjug/Ministarstvo zaštite životne sredine/M. VASILE

Fudbalski klub Crvena zvezda uskoro će dobiti novi teren pored stadiona Rajko Mitić, čime će se proširiti sportski kompleks na Ljutice Bogdana. Radovi na izgradnji novog terena su u toku, a ova investicija predstavlja značajan korak ka unapređenju sportske infrastrukture kluba.

Izgradnja novog terena pored stadiona Rajko Mitić predstavlja značajnu investiciju u sportsku infrastrukturu FK Crvena zvezda. Ova inicijativa će omogućiti klubu da unapredi uslove za treninge i pripreme, kao i da pruži dodatnu podršku razvoju mladih fudbalera.

Novi teren će pružiti mladim fudbalerima izuzetne uslove za razvoj njihovih veština i talenata. Klub će moći da organizuje treninge, utakmice i druge sportske aktivnosti na poboljšanom terenu, doprinoseći tako razvoju budućih generacija fudbalera.

Proširenje sportskog kompleksa na Ljutice Bogdana predstavlja značajan korak ka stvaranju modernog sportskog centra. Novi teren će doprineti celokupnoj infrastrukturi kluba i omogućiti bolje uslove za sve fudbalere, od omladinskih kategorija do prvog tima.

Ova investicija takođe predstavlja i odraz podrške navijača i šire zajednice FK Crvena zvezda. Unapređenje sportske infrastrukture ima za cilj da klubu omogući da ostvari još veće sportske uspehe i da održi visok nivo takmičarskog duha.

Nove investicije u sportsku infrastrukturu, poput izgradnje novog terena pored stadiona Rajko Mitić, jasno ukazuju na posvećenost FK Crvena zvezda unapređenju sportskih uslova za svoje igrače. Očekuje se da će ovaj projekat imati pozitivan uticaj na razvoj kluba i doprineti njegovoj dugoročnoj sportskoj viziji.


Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading