Napadač Belgije otkrio potresne detalje iz detinjstva: ŽIVEO SAM SA PACOVIMA, BIO SAM GLADAN!

Autor:

Sport

11.07.2018

08:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač belgijske reprezentacije Romelu Lukaku otkrio je medijima kroz kakve je teškoće prolazio kao dete i kako je fudbal izvukao iz bede njega i njegovu familiju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lukaku: Roditelji ostale dece su me čudno gledala

Priča belgijskog fudbalera bacila je u razmišljanje ceo svet.

- Svaku utakmicu koju sam ikad igrao, igrao sam kao da je finale... Svaki put kad sam šutirao na gol, hteo sam da rasturim loptu. Punom snagom! Želeo sam da budem najbolji fudbaler u belgijskoj istoriji. Igrao sam sa toliko besa, iz mnogo razloga. Zbog pacova koji su trčali po našem stanu, zato što nisam mogao da gledam Ligu šampiona, zbog toga kako su me roditelji druge dece gledali... - pričao je nedavno as Mančester junajteda, a preneo "Nedeljnik".

Dete koje je živelo sa pacovima i gotovo stalno gladovalo je doseglo velike fudbalske visine i ostvarilo sve snove.

- Ne igrajte se s dečakom koji je gladan - poentirao je Lukaku svoju priču.

- Nisam mogao više da gledam majku da meša vodu s ostacima mleka. Nisam hteo takav život, zato sam krenuo u misiju", poručio je jedan od najboljih fudbalera današnjice. Šteta što deda ne može da vidi da nema više pacova, da ne spavamo na podu. Nismo više gladni - poentirao je 25-godišnji Romelu Lukaku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading