NOVAK ĆE OSVOJITI SVE!

Autor:

Sport

25.11.2018

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji četvrti teniser sveta Greg Rusedski ocenio je da Novak Đoković može da dostigne 20 Gren slem titula, koliko u ovom trenutku ima Rodžer Federer.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Svetski reket broj 1!

- Normalno je da se od Novaka očekuje da osvoji sve naredne sezone. To je fer izjava. Ostali igrači že morati da počnu sa pripremama već sada, ali im je potrebno nešto posebno kako bi dostigli Đokovićev nivo, jer on sada igra neverovatno- rekao je Rusedski.

Srpski teniser je peti put u karijeri godinu završio na prvom mestu ATP liste, na kojoj je u završnici sezone smenio povređenog Rafaela Nadala.

- Smatram da jedino Rafa može da zaustavi Novaka i to tek na šljaci, na Rolan Garosu. Teško je očekivati da iko pobedi Đokovića, ukoliko nastavi da igra kao u drugoj polovini ove godine. Osećam da će 2019. biti vrlo važna za njega. Ukoliko osvoji kalendarski Gren slem, imaće 18 titula na najvećim takmičenjima. Tako da postoji šansa da sustigne i Federerovih 20- ocenio je Britanac.

Đoković će novu sezonu početi na turniru u Dohi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading