SRBIN VEĆ OSVOJIO AUSTRALIJAN OPEN - Miša doneo Kineskinji dubl titulu

Autor:

Sport

26.01.2019

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković igraće u nedelju (9.30) protiv Rafaela Nadala za rekordnu sedmu titulu na Australijan openu, ali Nole neće biti prvi Srbin koji je ove godine u rukama držao pehar u Melburnu.

RepublikaFoto: Promo foto

Još u petak, naš kondicioni trener Miša Kecman (33) slavio je trofej koji je u ženskom dublu podigla njegova teniserka Šuaj Džang iz Kine u paru sa Australijankom Samantom Stosur, pobedivši Mađaricu Timeu Baboš i Francuskinju srpskog porekla Kristinu Mladenović sa 6:3, 6:4.

RepublikaFoto: Promo foto

Naime, srpski kondicioni trener rodom iz Beograda već nekoliko godina živi i radi u Kini, a od nedavno je i član ženske kineske teniske reprezentacije. Tako je Kecman na ovogodišnjem Australijan openu bio deo tima koji je Džang fizički spremio za najveće dostignuće i osvajanje titule na grend slemu, ali i trenirao ostale Kineskinje koje nisu stigle do samog kraja turnira.

RepublikaFoto: Promo foto

Nema sumnje da je posao odrađen dobro, a ostaje da se vidi da li će i u budućnosti nastaviti da pristižu trofeji zahvaljujući srpskim metodama sticanja kondicije i opuštanja posle mečeva koje naše trenere i preporučuju za rad u Kini.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading