Digao je Srbiju na noge izjavama o Kosovu, a onda je uradio nešto što će mnoge oduševiti!

Autor:

Sport

01.02.2019

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Fenerbahčea i reprezentativac Srbije Nikola Kalinić, deo bloga na sajtu Evrolige, posvetio je teniseru Novaku Đokoviću.

RepublikaFoto: instagram.com/nikola_kalina
Nikola Kalinić

Uz čestitke na osvojenom sedmom Australijan openu, kalinić je podvukao da mu je drago da se Đoković posle teškog perioda vratio u vrh i dokazao da priče kako je njegovo vreme prošlo, koje su se govorile u Srbiji nisu tačne.

- Čestitam Novaku Đokoviću na osvajanju još jednog Australijan Opena. Veliki je ljubitelj košarke, bio je na Fajnal Foru u Beogradu. On je zaista neverovatan teniser i mislim da ljudi u Srbiji ne shvataju koliko je Đoković veliki sportista na svetskom nivou. Upoznao sam Noleta na Olimpijskim igrama i on je neverovatan momak. Razgovarao sam s njim malo i mogu da kažem da je sa obe noge na zemlji. Stvarno sam srećan što se vratio na najviši nivo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Kalinić

Neki drugi košarkaši, kao recimo Miloš Teodosić, imaju bolji odnos s njim, i oni se druže kad god se sretnu. Imao je težak period sa mnogo povreda, i u Srbiji je bilo mnogo komentara da nije više veliki i da je njegovo vreme prošlo. Dokazao je šta je veliki šampion i osvojio treću Gran slem titulu zaredom. Veoma sam srećna zbog njega i želim mu sve najbolje!, napisao je Kalinić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading