Federeru ne pada na pamet penzija!

Autor:

Sport

20.03.2019

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Švajcarac Rodžer Federer ne misli još uvek na penziju iako je to sve češće pitanje za njega. Ušao je u 38. godinu života, a i dalje je u teniskom vrhu, bori se za titule na najvećim turnirima na svetu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Federer neće u penziju!

Pitanje svih pitanje, do kad će da igra Švajcarac. Legendarni australijski teniser Rod Lejver otkrio je šta mu je rekao rekorder po broju Gren slem kruna.

- Jednom mi je rekao da bi voleo da igra dok ne napuni 40 godina. Imao je veliku sreću sa timom koji mu pomaže da reši sve probleme čim se pojave. I njegova igra pogodna za dugu karijeru - smatra Lejver, koji nema dilemu ko je najbolji teniser svih vremena.

- Počeo sam da igram kao amater i amateri su igrali protiv mene. Sada je konkurencija u tenisu jača nego ikad ranije. Postoji velika razlika između mojih i njegovih titula. Mislim da je Rodžer najveći teniser u istoriji. Njegovi rezultati, rekordi i stil igre su jedinstveni, oni govore sami za sebe - rekao je Lejver, koji je igrao do 38. godine.

Prošle nedelje, Federer je izgubio u finalu Indijan Velsa od Dominika Tima. Ove nedelje počinje i drugi Masters u sezoni – Majami.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading