Nadal iskren nakon pobede: Ne mogu da se pretvaram da ne osećam bol!

Autor: Sportklub, Republika

Sport

17.04.2019

18:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski teniser Rafael Nadal zadovoljan je dozom pozitivne energije i samopouzdanja koje mu je donela pobeda protiv Roberta Bautiste u drugom kolu Mastersa u Monte Karlu (6:1, 6:1).

RepublikaFoto: tanjug/AP

- Veoma sam srećan zbog pozitivnog starta. Dobro sam se osećao na terenu. Istorijat ovog mesta je sjajan, svi veliki šampioni su ovde igrali. Za mene je čast kada učestvujem. Iako sam siguran da je ovaj turnir svima veoma poseban, moguće je da je za mene čak i malo više. Oduvek sam ga voleo. Naravno, posle svega što se ovde odigralo, imam divan osećaj svaki put kada dobijem šansu da se vratim ovde. Pokušavam da uživam u svemu - istakao je Nadal.



Upitan da prokomentariše stanje svojih kolena, 32-godišnjak je rekao:

- Ne mogu da se pretvaram da uopšte ne osećam bol jer nikada nisam ni mislio o tome. Već dugo profesionalni sportisti normalno igraju osećajući bol. To je deo sporta na vrhunskom nivou. Tako da, mogao sam dobro da se krećem i da imam samopouzdanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading