"Očekujte neočekivano!"

Autor:

Sport

18.04.2019

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković je pobedio Amerikanca Tejlora Frica sa 2:0 u setovima i plasirao se u četvrtfinale turnira. Đoković govorio je o utiscima posle pobede u osmini finala Mastersa u Monte Karlu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Najbolji teniser svets

On je rekao da je odigrao dosta dobro, ali da meč nije bio na najvišem nivou.

- Probio sam otpor i posle toga krenuo da igram dosta slobodnije. Odigrao sam dosta dobro. Nije bilo mnogo dugačkih razmena, bilo je dosta neiznuđenih grešaka, sa njegove strane takođe, ali u danu kao što je ovaj pokušavate samo da se držite i donesete dobre taktičke odluke kako biste pobedili- izjavio je Đoković posle meča.

Novak je rekao da je šljaka podloga na kojoj "očekujte neočekivano".

- Veoma (je nezgodno), ali zbog toga trenirate, to je šljaka... To je veoma nepredvidiva podloga i ništa ne možete očekivati. Jedino možete da očekujete neočekivano, na neki način, i to je mentalni sklop koji imate. Što više igrate, to se osećate konfornije- dodao je Novak.

Najbolji teniser sveta se u četvrtfinalu Monte Karla sastaje sa Rusom Danilom Medvedevim, protiv kojeg ima tri pobede u isto toliko duela do sada.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading