Kecmanović nakon pobede u pet setova: Nadam se da će mi Gofan predati sledeći meč, da bih igrao sa Nadalom!

Autor:

Sport

27.05.2019

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Miomir Kecmanović bio je veoma srećan posle pobede nad Denisom Kudlom 6:0, 6:7 (7-9), 5:7, 6:3, 6:4 u prvom kolu Rolan Garosa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Miomir Kecmanović

- Bio je dobar meč, imao sam dosta šansi u drugom i trećem setu, mogao sam ranije da završim, ali on je dobro igrao sa osnovne linije i nije ostavljao mnogo prostora da napravim poen. Uspeo sam nekako, izdržao sam, na kraju je bio kvalitetan meč i mnogo mi je drago što sam uspeo da slavim - kaže Kecmanović.

Posle želje novinara da se plasira u treće kolo preko David Gofana, Miomir se nasmejao i našalio:


- Ja sam rekao i kad sam video žreb, prvo dobijem, drugo bude predaja i igram treće kolo s Nadalom, pa šta bude. To je moj plan i cilj. Bez šale, bilo bi ostvarenje sna da igram s Nadalom na Šatrijeu, ali imam još jedan meč, videćemo.

Kecmanović je prvi put u karijeri ostvario pobedu u glavnom žrebu nekog od Gren slem turnira.


- Ovo mi je najbolji rezultat na Slemu, ali najveći uspeh u karijeri za sada mi je četvrtfinale u Indijan Velsu. Dobar je osećaj, pobeda u meču u pet setova – napredovao sam na tom planu dosta, moj kondicioni trener mi mnogo pomaže i sada sam spremniji za ovakve mečeve. Mislim da u tom smislu neću imati problema za sledeći duel - istakao je Kecmanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading