Opet Srbi igraju istovremeno: Poznato je kada Đoković i Lajović nastavljaju pohod na RG!

Autor:

Sport

29.05.2019

18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta, Novak Đokovič igraće protiv Henrija Laksonena u 2. rundi Rolan Garosa, a taj meč očekuje se u petak oko 12.30. U isto vreme će na teren i drugi srpski predstavnik, Dušan Lajović.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đoković nastavlja pohod u Parizu

Duel će se voditi na "Suzan Lenglen" terenu, u 11. će se prvo sastati Naomi Osaka i Viktorija Azarenka, pa od njihovog okršaja zavisi i koliko će se čekati na izlazak Noleta na parisku šljaku.

Srpski teniser će odmeriti snage sa Fincem koji ima 27 godina i trenutno je 104. mestu ATP liste. Ovo će Đokoviću i Laksonenu  biti prvi međusobni meč.

U isto vreme (12.30) se očekuje da Dušan Lajović zaigra protiv Eliota Benšetrija, koji će sigurno imati veliku podršku domaće publike.

Od drugih mečeva koji će biti u fokusu, Del Potro i Nišioka će se suočiti oko 14.30, Fonjini i Delbonis oko 16.00, a Zverev i Imer u 12.30.

Inače, u sredu je veliku pobedu posle maratona ostvario Filip Krajinović, Laslo Đere je zabeležio uspeh karijere, samo je Kecmanović završio misiju u Parizu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading