Endi Mari sprema povratak u singlu!

Autor:

Sport

21.06.2019

13:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji prvi teniser sveta Endi Mari najavio je da bi mogao da se vrati takmičenjima i u pojedinačnoj konkurenciji na turniru u Glazgovu ovog septembra.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Endi Mari se vratio

Britanac je u četvrtak odigrao prvi meč posle pola godine pauze uzrokovane drugom operacijom kuka. Mari je u paru sa Felisijanom Lopesom slavio protiv prvih nosilaca Huana Sebastijana Kabala i Roberta Faraha sa 7:6 (7:5), 6:3.

Britanski teniser njavaio je i da će na Vimbldonu igrati u paru sa Pjer-Igo Erberom, a prethodno će mu u Istbornu partner biti Marselo Melo.

U pojedinačnoj konkurenciji takmičenjima bi mogao da se vrati na čelendžeru u Glazgovu u septembru.

- To je nešto o čemu razmišljam. Čini mi se kao dobra ideja da prvo igram na turnirima nižeg ranga. Potrebni su mi i mečevi. Voleo bih da dobijem priliku da igram i u Dejvis kupu. Videćemo- rekao je Endi.

Britansko-španska kombinacija će se u drugom kolu sastati sa pobednicima susreta između Britanaca Dena Evansa i Kena Skupskog sa jedne strane i Feliksa Ože-Alijasima iz Kanade i Australijanca Aleksa de Minora sa druge.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading