Opomena pred Vimbldon: Novak glatko poražen od Šapovalova

Autor:

Sport

26.06.2019

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković doživeo je ubedljiv poraz od Denisa Šapovalova na drugom meču na egzibicionom turniru Budls, bilo je 7:6, 6:4 za mladog Kanađanina.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Revijalni meč je obojici tenisera poslužio kao priprema pred Vimbldon, a prvom teniseru sveta ovo je bila poslednja provera pred nezvanično prvenstvo sveta u tenisu. 

U prvom setu ne da nismo videli nijedan brejk nego ni i priliku za brejk. Odluka je pala u taj-brejku koji je Kanađanin bolje odigrao, dobio 13. gem ubedljivo sa 7:3 i set 7:6 posle 42 minuta igre. 

Nole je uzvratio na startu drugog seta. Odmah je oduzeo servis gem Šapovalovu i poveo 3:1. Ali, bilo je to kratkog daha.

Uzvratio je Šapovalov u šestom gemu i izjednačio rezultat, a potom u devetom iskoristio meč loptu na servis prvog tenisera sveta i dobio meč bez izgubljenog seta.

Đoković više neće igrati na Budlsu, a prvi sledeći meč biće mu prvo kolo Vimbldona. S obzirom na to da je Novak branilac titule,  prvi meč će igrati u ponedeljak od 14 sati.

Žreb za Vimbldon na programu je u petak od 11.00.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading