Serena iskrena o situaciji sa Timom i očekivanjima pred Vimbldon!

Autor:

Sport

30.06.2019

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od najboljih teniserki svih vremena Serena Vilijams ističe da je u dobrim odnosima sa Dominikom Timom, uprkos situaciji koja se dogodila na Rolan Garosu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Serena Vilijams

Amerikanka je u subotu izašla pred novinare u Londonu. Poslednji put kada je razgovarala sa predstavnicima medija u Parizu, situacija nije bila baš prijatna.

Naime, konferencija Dominika Tima je prekinuta zbog Sereninog insistiranja da se baš u tom trenutku ona obrati predstavnicima medija. Dominik je vidno nezadovoljan morao da napusti konferencijsku salu, poručivši posle toga da je takvo ponašanje Vilijamsove sramno.

- Tražila sam da moju konferenciju stave u manju salu. Nisu želeli. Rekla sam im da mogu da se vratim kasnije, nisu želeli. Oni su ga izvukli. I ja smatram da to nije bilo u redu. A već sledećeg dana svi su pisali kako sam ja loša. Ne znam kako je na kraju ispalo tako. Razgovarala sam sa Dominikom. Oduvek mi se dopadao... Stara sam da bih se uključivala u bilo kakvu kontroverznu priču. Zato sam želela da sve razjasnimo -  objasnila je Serena.

Rolan Garos je bio i poslednji turnir na kome je učestvovala Vilijamsova. 

- Imala sam dobru sedmicu i po treninga.Uradiću sve što je do mene. Nisam zaboravila da igram tenis - nastavila je Serena.

U Sereninom delu žreba su Šarapova, Kerber, Barti. Na pitanje da li može do 24. Gren slem titule u Londonu, Amerikanka je odgovorila:

- Ne razmišljam o učinku koji imam protiv drugih devojaka kada počinje turnir. Misli su mi usmerene samo na prvu protivnicu, onda idem korak po korak - zaključila je Serena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading