"Novak i ja smo kopija jedan drugog, ali..."

Autor:

Sport

07.07.2019

15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada već bivši kiparski teniser Markos Bagdatis je uporedio sebe sa Novakom Đokovićem i okarakterisao kao najtežeg protivnika u nedavno završenoj karijeri.

RepublikaFoto: tanjug/AP
Novak Đoković

- Nikada ga nisam pobedio. Novak i ja smo kopija jedan drugog, ali je on bolji od mene deset puta u svim aspektima. Nikada nisam pronalazio rešenje. Pokušavao sam da budem agresivniji, ali sam uvek gubio... Nekada i 6:4 u trećem setu, nekada 7:5 u petom... Nisam mogao da ga pobedim- izjavio je Bagdatis za L'Ekip.

Markos je ubedljivo najveći teniser kojeg je Kipar ikada imao, a u toj zemlji se interesovanje za "belim sportom" povećalo tokom njegove karijere.

- Znate, tenis je sada drugi najpopularniji sport na Kipru, posle fudbala. Hiljade dece se prijavilo na brojne nove akademije kada sam ja postao uspešan- istakao je 34-godišnjak.

On veruje da je svojim uspehom poslao snažnu poruku deci u domovini.

- Mislim da je najbitnije da svojim delima drugima ulijete nadu i to je oduvek bila poruka koju sam želeo da pošaljem – da svako ko veruje u sebe može sve da postigne. To što sam ja uradio to što sam uradio, a došao sam iz jako male zemlje, to je pravi pokazatelj- izjavio je Bagdatis.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading