Kirjos neće biti kažnjen zbog gađanja Nadala, ali bi kazna ipak mogla da usledi zbog nečeg drugog!

Autor:

Sport

08.07.2019

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanski teniser Fabio Fonjini mogao bi da bude novčano kažnjen zbog izjave da se nada da će bomba da eksplodira na Vimbldonu, rekao je izvršni direktor Ol Ingland Kluba Ričard Luis.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vimbldon

Bolji od Fonjinija u trećem kolu bio je Tenis Sendgren. Italijan je u jednom trenutku, između ostalog, rekao: "Prokleti Englezi, dabogda im pala bomba".

Posle toga se izvinio svima koji su se našli uvređenim.

 - Bilo je to u žaru borbe. Bio je to loš komentar, a Fabio je bio dovoljno dobar da se odmah izvini. Ne bi me iznenadilo da bude novčano kažnjen, ali će se kompletna situacija posmatrati u kontekstu i da će izvinjenje biti dovoljno - rekao je Luis.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fabio Fonjini

Tokom prve nedelje Australijanac Bernerd Tomić je kažnjen sa 45.000 funti posle poraza od Žoa Filfreda Conge za samo 58 minuta.

 - Generalno, svi su se ponašali kako treba. Bilo je samo dva, tri incidenta. Kada pogledamo godine za nama, uvek se nešto desi. Ali to je lepota igre. Emocije su jake - nastavio je Luis.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nik Kirjos

Upitan kakva će situacija biti sa Nikom Kirjosom, koji je priznao da je namerno gađao Rafaela Nadala lopticom u telo, Luis je odgovorio:

 - To je situacija koja je vrlo česta u mečevima parova. Nešto je što morate da prihvatite kao profesionalni teniser. Za kaznu su možda neki komentari koje je uputio na račun sudija - zaključio je Luis.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading