Masters u Rimu se ipak igra ove godine?

Autor:

Sport

10.04.2020

11:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Teniskog saveza Italije Anđelo Binagi rekao je da će se Masters u Rimu najverovatnije igrati u 2020. godini. Pandemija koronavirusa je zadala veoma jak udarac Italiji, ali se u poslednje vreme stanje poboljšava.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Detalj sa prošlogodišnjeg finala Mastersa u Rimu

Zbog toga se oglasio i predsednik Teniskog saveza Italije i najavio da čuveni Masters u njihovoj prestonici verovatno može da se održi.

- Postoje velike šanse da će se turnir odigrati. U stalnom smo kontaku sa predstavnicima ATP-a i drugim međunarodnim institucijama i želja postoji. Sreća je što tenis nije timski, pa samim tim ni kontaktni sport i što se igra na otvorenom. Sada, naš cilj je da pokušamo da organizujemo Masters u Rimu između septembra i oktobra. Razmišljamo i da ga izmestimo ukoliko je to najbolje rešenje, ali prioritet ostaje Rim. Takođe, postoji mogućnost i da se odigra u novembru ili decembru i da to bude u dvorani - smatra Binagi.

Termin za održavanje Mastersa u Rimu bio je period između 4. i 17. aprila, a novi bi tek trebao da se odredi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković i Rafael Nadal

Titulu brani Rafael Nadal koji je prošle godine savladao srpskog tenisera Novaka Đokovića, u finalu turnira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading