Džumhurove reči koje će odjeknuti: Novak je sve radio čistog srca, borio se za sve nas!

Autor:

Sport

24.06.2020

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji bosanskohercegovački teniser Damir Džumhur, koji samo zbog povrede nije bio učesnik turnira u Zadru, izrazio je žal što se "Adria tur" završio na način, na koji se završio i ujedno poželeo brz oporavak svim kolegama i posebno Novaku Đokoviću.

RepublikaFoto: Starsport
Novak Đoković i Damir Džumhur

- Svi smo jako brzo saznali vest da je Novak Đoković pozitivan na koronavirus, pa mu ovom prilikom želim brz oporavak. Mogu samo da ponovim njegove reči, jer znam da je sve radio čistog srca, sa željom da pomogne svim teniserima. Znam koliko se Nole bori za sve nas, ne samo u regionu, već i u celom svetu, pa mi je žao što se jedna lepa priča, završila na ovaj način. Odmah sam postao svestan da od nastavka "Adria tura" neće biti ništa, ali to ne znači da Novak u budućnosti neće posetiti moj grad, Sarajevo! Znam da je imao veliku želju da dođe i siguran sam da će se to dogoditi u budućnosti - rekao je Damir Džumhur.

Na kraju je bosanskohercegovački teniser poželeo brz oporavak i ostalim učesnicima turnira i organizatorima, koji su zaraženi koronavirusom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading