Novak i Čung u večernjem terminu

Autor:

Sport

21.01.2018

08:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser Novak Đoković odigraće meč četvrtog kola Australijan Opena u prvom terminu večernjeg programa na Rod Lejver Areni.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Sa nešto prijatnijim vremenom Đoković je dobio i povoljniji termin odigravanja mečeva, pa je posle dva kola odigrana po nesnosnoj vrućini, naredno odigrao u večernjem terminu. Čini se da će takav raspored ostati sve dok je svežije u Melbrunu, pa će Srbin i meč četvrte runde odigrati od 19 časova po lokalnom, odnosno 9 časova po srednjeevropskom vremenu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Hjeon Čung

Rival će mu biti mlađani Hjeon Čung iz Južne Koreje, kojeg je već pobeđivao na terenima kompleksa u Melburn i to 2016. godine u prvom kolu. Bio je to njihov jedini susret.

Poslednji meč dnevnog programa na centralnom terenu odigraće Rodžer Federer i Marton Fučovič, oko 5 časova.

Posle Đokovića i Čunga, na teren će dve Čehinje - Barbara Stricova i Karolina Pliškova.

Treći meč na terenu Margaret Kort, posle duela Tomaša Berdiha i Fabija Fonjinija, odigraće u dublu Nina Stojanović i Viktorija Golubić. Srpsko-švajcarska kombinacija igraće u trećem kolu turnira za parove protiv Mađarice Timee Baboš i Francuskinje Kristine Mladenović.

Poslednji meč na Hisens Areni odigraće Dominik Tim i Tenis Sandgren.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading