Šta Novak kaže o povredi i sledećem protivniku

Autor:

Sport

20.01.2018

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Novak Đoković umirio je zabrinute navijače i poručio da ne oseća nikakve ozbiljnije tegobe, iako je fizioterapeut dva puta ulazio na teren da mu pomogne tokom meča sa Albertom Ramosom Vinjolasem

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Đoković je sa 3:0 dobio meč i u njegovoj igri se nije videlo da ima probleme sa nogom i kukom, a na konferenciji za novinare je potvrdio da su u pitanju lakše tegobe, koje ne mogu da ugroze njegov dalji nastup na turniru.

- Nemam nikakv veliki problem, ali mi je bila potrebna masaža. Znao sam tada da mi nije ništa što bi moglo da ugrozi moj dalji nastup na meču - rekao je Đoković.

On smatra da se radi o uobičajenim problemima kada igrač dugo odsustvuje sa turnira.

- Problem sa nogom, koji se pojavio tokom meča, verovatno je posledica dugog meča sa Monfisom, kao i činjenice da se nisam takmičio šest meseci. NIkada nisam bio u takvoj situaciji, pa me je sve to malo iznenadilo - priznao je Novak Đoković.

Srpski as će igrati sa Korejcem Hjun Čungom koji je napravio najveći uspeh u karijeri, stigao je do 4. kola nekog gren slema.

- Čung je veoma fin momak, ostvario je pobedu protiv Zvereva, osvojio "Next Generation" turnir u Milanu. Nema mnogo rupa u svojoj igri - rekao je Novak za svog sledećeg protivnika u Melburnu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading