SRAMAN POTEZ ALKARAZA! Novak OVO nije ZASLUŽIO!

Autor:

Sport

25.03.2024

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najveći Đokovićev rival izignorisao srpskog asa.

SRAMAN POTEZ ALKARAZA! Novak OVO nije ZASLUŽIO!

Foto: Tanjug/AP

Karlos Alkaraz i Novak Đoković

Španski teniser Karlos Alkaraz nedavno je dao intervju za sajt Asocijacije teniskih profesionalaca (ATP), tokom kojeg je istakao svoje divljenje prema rivalstvu između Rodžera Federera i Rafaela Nadala.

Uprkos brojnim mečevima koje su odigrali, Alkaraz nije spominjao Novaka Đokovića, čime je izazvao nezadovoljstvo među ljubiteljima tenisa.

- Imali su veoma lepo i zahtevno rivalstvo u isto vreme. Ono što sam naučio iz toga je da nikada ne smete da stanete, da uvek morate da se usavršavate, da podižete svoj nivo. Svaki put kad su Rafa i Rodžer gubili jedan od drugog pokušavali su da budu sledeći put bolji. Voleo bih da imam sa nekim rivalstvo kao što su oni imali, na primer sa Janikom Sinerom - rekao je Alkaraz.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Karlos Alkaraz

Iako je nedavno doživeo poraz u trećem kolu Indijan Velsa od kvalifikanta iz Italije Luke Nardija, Novak Đoković je i dalje zadržao prvu poziciju na ATP listi, čime je potvrdio svoju dominaciju u svetu "belog sporta".

Toni Nadal, stric i nekadašnji trener Rafaela Nadala, nedavno je je napravio isti ispad kao Karlos Alkaraz, ignorisanjem Novaka Đokovića, što je izazvalo kontroverze u teniskoj javnosti. Ovaj potez je izazvao različite reakcije, posebno imajući u vidu dostignuća koja je srpski as postigao tokom svoje karijere.

Podsetimo, najbolji teniser svih vremena započeo je ovog ponedeljka 418. nedelju na čelu ATP liste, dok je Rafa na najgorem plasmanu u karijeri zbog dugog odsustva i povreda, pa je tek na 647. poziciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
123

27.03.2024 14:13

Ovaj Alkaraz se mnogo uobrazio i kao takav je postao bahat, nepostojeći starije i bolje od sebe.Spusti se na zemlju mali. Mnogo si alat za br.1 ali čekaj nisi ti jedini ima još boljih od tebe i jos se pita naš Novak.