ZA SVE JE KRIV NOVAK: Alkaraz u potpunom šoku pred Masters u Madridu - otkrio je kako je izgledao njegov poslednji susret sa Đokovićem!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

25.04.2024

10:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostao je zapanjen zbog odluke najboljeg svetskog tenisera.

ZA SVE JE KRIV NOVAK: Alkaraz u potpunom šoku pred Masters u Madridu - otkrio je kako je izgledao njegov poslednji susret sa Đokovićem!

Foto: Tanjug/AP

Karlos Alkaraz i Novak Đoković

Mladi španski teniser Karlos Alkaraz iznenađen je izostankom Novaka Đokovića sa Mastersa u Madridu, gde je Đoković trebalo da učestvuje kao drugi nosilac i branilac trofeja.

Alkaraz je otkrio da je imao priliku da se susretne sa Đokovićem na ceremoniji dodele Laureus nagrada, gde je primetio da je Đoković bio elegantan i da mu se dopalo odelo.

Mladi Španac je takođe komentarisao prognozu Rafaela Nadala u vezi sa učešćem na Rolan Garosu, ističući da niko nema više iskustva na tom turniru od Nadala. Prema Alkarazu, Nadal je spreman da se izbori fizički, mentalno i igrački, te da će sigurno biti među kandidatima za titulu.

 

 

Alkaraz je otkrio da će mu prvi protivnik na turniru u Madridu biti Amerikanac Darvin Blank, sa kojim je nedavno trenirao. Savetovao je Blanku da se opusti i uživa u meču, ističući da će mu to biti poseban trenutak i da će mu pomoći u karijeri.

Na kraju je Španac izrazio želju da igra dubl na Olimpijskim igrama u Parizu sa Rafaelom Nadalom, ali je otkrio da još uvek nisu razgovarali o toj mogućnosti. Takođe, Alkaraz je istakao da još nije dobio poruku od Rodžera Federera povodom Lejver kupa, ali da bi voleo da učestvuje na tom turniru u budućnosti.

Treba podsetiti da je Rafael Nadal najtrofejniji teniser kada je u pitanju Masters u Madridu. On je ovaj tunir osvajao pet puta (2005, 2010, 2013, 2014. i 2017.), dok je Novaku Đokoviću to polazilo za rukom tri puta (2011, 2016. i 2019.)

Poslednja dva turnira pripala su Karlosu Alkarazu koji će ove godine pokušati da postane prvi teniser koji je tri puta uzastopno podizao prelazni pehar.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading