BRUTALNO ISKRENO: Evo zašto Novaka navijači ne vole kao Rodžera i Rafu

Autor:

Sport

19.07.2018

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković je čovek o kojem svet tenisa ponovo bruji... On je stigao do trofeja na Vimbldonu, a legendarna teniserka Martina Navratilova otkrila je zašto Nole nije toliko voljen.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Boris Beker je rekao da Novak pati jer ga navijači ne vole kao Rafu i Rodžera. Nešto slično napisala je Navratilova u u svojoj kolumni za "The Standard".

- Novak je istinski šampion. Navijači ga nekada ne podržavaju jer nije "gospodin perfektni" kao Nadal i Federer. On je brutalno iskren, kao što sam i ja bila, a ispostavilo se da mnogo ljudi to ne voli, ali za mene to je dašak svežeg vazduha. Ako biste hteli da definišete Novaka u jednom udarcu, onom koji ga određuje kada je u formi, onda bi to bio bekhend kada proklizava spoljnim delom stopala. Za sve ostale igrače bi to bio slajs, ali Novak sebe s namerom dovede u poziciju da odigra dvoručni bekhend - otkrila je Navratilova.

On  je dodala da Novaka možda niko neće moći da zaustavi.

- Ovo bi mogao da bude momenat posle kojeg će uslediti njegov niz. On nema podlogu na kojoj loše igra, uz dobro zdravlje, sa vraćenim samopouzdanjem i igrom, šta može sada da ga zaustavi? Dobro, na šljaci je drugi favorit iza Rafe, ali na US openu bi malo ko smeo da se kladi protiv njega - rekla je ona. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading