ĐOKOVIĆ SE BUDI UZ DINOSAURA I VUKA!

Sport

20.07.2018

05:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cela planeta ispratila je život možda i najboljeg srpskog sportiste svih vremena Novaka Đokovića od tinejdžerskih dana preko venčanja do rođenja dece. Nekada prvi teniser sveta definitivno nije ista osoba kao ranije niti bi valjalo da je tako, a njegov portparol Nebojša Mandrapa otkrio je za Nedeljnik šta se to tačno promenilo u navikama popularnog sportiste.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

NESAVRŠENI NOLE

- Pre sedam godina, prvo što bi ugledao kada ujutru otvori oči je teniski reket. Taj reket i dalje stoji pored kreveta. Ali uz njega je i igračka zelenog dinosaura, plišani vuk, knjiga sa dečjim pričama i lutka udobno smeštena u minijaturnim kolicima. Sve ono što je ostalo nepospremljeno posle igre sa Stefanom i Tarom - navodi Mandrapa i otkriva koje su to promene u Novakovom karakteru:

- Ðoković je novi Novak. Zreliji je. Mudriji. Staloženiji. Ne dozvoljava da na njega utiču otrovne strelice koje se ispaljuju na temu njegove ishrane. Nole nije savršen. Niti to želi da bude. Niti će to ikada biti. Nesavršenstva treba razumeti da bismo lakše prihvatili njegove rezultate.

RepublikaFoto: twitter.com/printscreen
Stefan i Novak Đoković

BOL I NEMOĆ

Čuvena operacija lakta, toliko puta pominjana, teško je pala srpskom sportisti.

- Lakat ga je boleo posle svakog treninga, ali nije želeo o tome da priča. Uželeo se tenisa toliko da je po svaku cenu želeo da nadoknadi propušteno. Više od lakta bolela je ta nemoć. Dok je sedeo u hotelskoj sobi na Dominikani, nije mu padalo na pamet da ostavi reket, što su mu neki dušebrižnici savetovali. Pozvao je Marijana Vajdu, rekao da je spreman za novi pohod, bez bilo kakvog pritiska. I dalje bi prvo ujutru otišao do dečje sobe, pa tek onda na trening... Stotinu dana kasnije, rezultati su stigli - zaključuje Mandrapa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading