NOLE JE REŠEN DA POKORI SVE!

Autor:

Sport

10.10.2018

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš najbolji teniser Novak Đoković pobedom je započeo pohod na još jedan trofej ove sezone. Turnir u Šangaju otvorio je trijumfom nad Francuzom Žeremijem Šardijem, a naredni rival biće mu Marko Ćekinato kome će pokušati da se revanšira za poraz na Rolan Garosu. Nole je dao izjavu kojom se može zaključiti da je odlučan da napadne prvo mesto.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Serija je počela u Vimblodnu, a svi se nadaju da će se ove jeseni nastaviti i u Šangaju. Prvo mesto je tako blizu.

- Mislim da je raspored turnira takav da su igrači u Šangaju umorni, posebno pošto ovaj turnir dolazi nakon svih grend slemova. Takođe, čini mi se da uzbuđenje malo opada, pošto svi igrači tempiraju formu za te najveće turnire. Znate, kada se ta sezona grend slem turnira završi, onda su svi fokusirani na završni masters u Londu - bio je iskren Đoković, a njegove reči preneo je portal "Tennisworldusa".

Međutim, to nikako ne znači da Novak manje vrednuje turnire koji se igraju nakon četvrtoog grend slema u sezoni.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

- Što se mene lično tiče, ja podjednako vrednujem sve turnire. Naravno, grend slemovi su mi prioritet, zbog ulaska u istoriju i svega ostalog što ih prati, ali ja želim da pružim sve što mogu na svakom turniru do kraja sezone. Vidite, ulazim u svaki turnir maksimalno jer na taj način želim da ostvarim cilj, a to je povratak na prvo mesto. Tako da ću igrati masters u Šangaju i sve ostale do kraja sezone kao da su grend slemovi - bio je jasan Novak.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading