Apelacioni sud odbio žalbu Milićeve kao neosnovanu!

Autor: Tanjug

Svet

01.12.2018

08:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Apelacioni sud Crne Gore saopštio je da je kao neosnovane odbio žalbe advokata državljanke Srbije Branke Milić u slučaju njenog pritvora pod optužbom za teroristički napad.

Foto: mfa.gov.rs
Ambasada Srbije u Crnoj Gori

Branka Milić jedna je od optuženih u slučaju navoddnog pokušaja terorističkog napada na dan parlamentarnih izbora 16. oktobra 2016., a koja je posle određivanja pritvora, napustila suđenje i sklonila se u Amasadu Srbije u Podgorici.

Suđenje u vezi s tim slučajem nije juče održano, jer se, kako je saopšteno, nisu stekli uslovi da se pretres održi.

Kako je objavio portal CdM, naredno ročište zakazano je za 6. decembar.

Optužnicom Specijalnog tužilaštva obuhvaćeni su dvojica ruskih državljana, Eduard Šišmakov i Vladimir Popov, srpski državljani Miloš Jovanović, Nemanja Ristić, Predrag Bogićević, Bratislav Dikić, Kristina Hristić, Branka Milić, Milan Dušić, Dragan Maksić i Srboljub Ðorđević.

Optužnicom su obuhvaćena i tri crnogorska državljanina - lideri Demokratskog fronta (DF) Andrija Mandić i Milan Knežević, kao i Mihailo Čađenović, službeni vozač DF-a, dok se postupak protiv prevodioca DF-a Ananija Nikića vodi posebno.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading