DAVOR DRAGIČEVIĆ SE OGLASIO NA BOŽIĆ: Nisam pobegao, ja sam se sklonio!

Autor: srpskainfo.com

Svet

07.01.2019

14:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Davor Dragičević, otac preminulog Davida, oglasio se povodom Božića kako bi, kako je rekao u video snimku ovbjavljenom na društvenim mrežama, smirio sve zabrinute ljude koji su strahovali i od najgoreg, a neki su mislili da je otet ili čak mrtav.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Davor Dragičević

- Mogu me fizički ubiti, ali ostalo mi nikada neće oduzeti, a to je istina i pravda za Davida. Istinu znamo i zato je jedini zahtev da se predmet prebaci na Tužilaštvo BiH i sve će vrlo brzo biti gotovo. Nijednu grešku nismo napravili za 10 meseci, a ophode se tako prema nama jer nemaju gde - kaže Dragičević na snimku.

Poručio je ljudima iz grupe "Pravda za Davida" da nemaju sebi šta zameriti, te da bi vlasti uradile isto i da nisu bili na ulici.

- Ja idem do kraja, s vama ili bez vas. Ja nikad neću odustati. Ubili su mi dete. Mir Božiji, Hristos se rodi svim pravoslavnim vernicima. Nek im dođe mir u kuću. Nek budu danas sa svojim porodicama. Meni treba pravda za Davida Dragičevića. Ja vas nisam napustio i neću vas nikad napustiti. Takođe, verujem ni vi mene. Idem do kraja, hrabro i istrajno. Na skupu jasno kažem, ja nisam ovde da nekog rušim. Ni ja, ni grupa "Pravda za Davida". Uništili su najsvetije, 280 dana mirne i dostojanstvene borbe za moje dete i sve nas. Morate shvatiti da ovo više nije borba za Davida, već borba za sve nas, svu našu decu. Davida mog nema, nikad ga ja više videti neću - poručio je Davor, prenosi Srpskainfo.

Rekao je da svi žele da žive u zemlji gde će ustav, zakon i red biti jednaki za sve.

RepublikaFoto: facebook/ Davor Dragičević
David Dragičević

- Ja nisam pobegao, ja sam se sklonio. Rekao sam: nećete me ubiti ko Davida. Bez borbe ne ide. Još uvek sam živ i zdrav, voli vas vaš ćaća, nikad vas izneveriti neće. Ko hoće, idemo do kraja. Pravda za Davida, pravda za svu decu. Ovo se jednom završiti mora - kazao je Dragičević.

Njegov advokar Ifet Feraget je rekao da ne zna gde se Davor nalazi, ali da je u velikom strahu, piše Klix.

- MUP RS-a je vršio zloupotrebu vlasti i sve što se dešavalo je ličilo na policijski sat. Mirno su stajali 280 dana, što ih nisu hapsili prvi dan. Ništa se spektakularno nije desilo ni 280. dan. To što je Davor govorio kao otac, on ima pravo i da pretera, ubili su mu sina, a istraga nije adekvatno ni započeta. Ne daj Bože nikome - kazao je Feraget.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading