Lekari se naježili od njenih reči! Devojčica koju je otac bacio sa terase ispričala kroz kakav pakao je prošla

Autor:

Svet

04.03.2019

20:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojčica koju je otac bacio sa terase na Pagu, zajedno sa bratom i sestrama, probudila se pre tri dana na odeljenju intenzivne zagrebačke bolnice Rebro, gde se još nalazi. Komunicira sa osobljem, a jedna od prvih stvari koje je spomenula bila je kako su je kod kuće tukli, pišu tamošnji mediji.

RepublikaFoto: facebook.com/Josip Rođak
Deca koja su prošla kroz neviđeni porodični užas

O batinama koje je dobijala u roditeljskom domu i pre jezivog događaja, kad ju je otac bacio s balkona, pričala je spontano i vrlo otvoreno.

Pomoćnik direktor KBC-a Zagreb, prim. dr. Milivoj Novak, kaže da je zdravstveno stanje devojčice sad jako dobro, uspešno se oporavlja i u utorak bi trebala da bude prebačena na drugo odeljenje.

Na intenzivnoj je svima prirasla srcu, a sestre i lekari su uvek uz nju kad joj nešto treba ili je boli. Devojčicu otkad se probudila i počela komunicirati obilaze i bolnički psiholozi, a u sve je uključen i psihijatar. Psiholog s KBC-a Zagreb, Marina Grubić, svakodnevno odlazi kod devojčice i razgovara s njom.

- Ona je još jako iscrpljena, spava, ponekad je i boli, a oko nje se stalno nešto događa, pregledi, terapije, obilasci lekari ili odlasci na snimanje - kaže Grubić.

Devojčica je tokom boravka u bolnici govorila da želi da ide kući i da želi da vidi mamu. Sestre su joj na to rekle da je mama sa njenim sestrama i bratom i da misli na nju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading