Deca koju je otac bacio s terase puštena iz bolnice

Autor: Tanjug

Svet

11.03.2019

12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Troje dece, koje je otac krajem februara bacio sa terase porodične kuće u Pagu, pušteno je danas iz zadarske bolnice, dok će četvrto dete koje je sa teškim povredama prebačeno u Zagreb, biti pušteno do petka.

RepublikaFoto: facebook.com/Josip Rođak
Majka sa nesrećnom decom

"Troje dece uzrasta tri, pet i osam godina, dve devojčice i dečak, koji su nakon što ih je otac 28. februara bacio s balkona porodične kuće u Pagu bili zbrinuti u Opštoj bolnici Zadar, danas su otpušteni s bolničkog lečenja", saopštila je zadarska bolnica, prenosi Hina.

U saopštenju se dodaje da će deca, u dogovoru s Centrom za socijalno staranje Zadar i Ministarstvom za demografiju, porodicu, mlade i socijalnu politiku, biti na kućnoj nezi.


Sedmogodišnja devojčica biće puštena iz bolnice do petka, rekao je pomoćnik direktora KBC Zagreb Milivoj Novak. 

Zbog ovog je slučaja razrešena dužnosti direktorska zadarskog Centra za socijalno staranje Vesnu Burčul, nakon što je upravni odbor uočio propuste u radu tog centra, a u vezi s tragičnim događajem na Pagu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading