DRAMA U CRNOJ GORI: Hapšenje opozicionara zbog pranja novca!

Autor: Agencije

Svet

19.09.2017

20:17 >> 21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Funkcioneri i članovi opozicionog Demokratskog fronta (DF) Iva Pavlović, Luka Radunović i Petar Drašković uhapšeni su zbog sumnje da su članovi kriminalne grupe koju je navodno formirao lider Pokreta za promene Nebojša Medojević.

Funkcioneri Demokratskog fronta iza rešetaka zbog pranja novca

Pavlovićeva je vršilac dužnosti glavnog urednika Televizije Budva i član DF-a, Drašković je član Kluba mladih Nove srpske demokratije, a Radunović je sin funkcionera DF-a Slavena Radunovića.

Iva Pavlović, nakon saslušanja u Specijalnom tužilaštvu u Podgorici, puštena je da se brani sa slobode.

Crnogorski  mediji javljaju da je hapšenje naložila specijalni tužilac Lidija Vukčević, koja ih sumnjiči da su, po nalogu Medojevića i biznismena Momira Nikolića, prali nezakonito stečen novac.

Početkom septembra, prema nalogu Vukčevićeve, u istoj istrazi uhapšene su četiri osobe.

 

 

Zbog sumnje da su članovi te organizovane kriminalne grupe, pripadnici Specijalnog policijskog tima uhapsili su Podgoričane Dejana i Violetu Bušković, Miloša Gvozdenovića, Željka Pejovića.

Svi osumnjičeni negirali su krivicu, navodeći da nemaju veze sa Medojevićem i Nikolićem.

Vukčevićeva i njih, kao i ranije uhapšene Gordana Konatara, Dejana Vujisića, Željka Šćepanovića i još nekoliko osoba, sumnjiči da su prali novac po nalogu Medojevića i Nikolića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading