"Laž je Bakirovo stalno agregatno stanje"

Autor: avaz.ba, Republika

Svet

14.11.2017

16:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Savez za bolju budućnost (SBB) BiH oglasio saopštenjem u kome je odgovorila Bošnjačkom članu predsedništva BiH i lideru SDA Bakiru Izetbegoviću, nakon što je Alijin mali pokrenuo ratnohuškačku kampanju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bakir Izetbegović

Kako prenosi Avaz.ba, iz SBB BiH su reagovali povodom saopštenje SDA da se SBB mora povući sa 1.000 pozicija i da mora ostati u vlasti.

U saopštenju SBB se kaže:

- Neka Izetbegović, koji je zavadio vlastitu stranku, Bošnjake, koaliciju i celi region, javno objavi tih nepostojećih 1.000 pozicija sa imenima i prezimenima navodnih članova SBB. To je arsenal njegovih kontinuiranih laži, počev od navodnih 100.000 novih radnih mesta, laganja žrtvama genocida ili, čak, dosnimavanja intervjua njegove supruge, u cilju varanja naroda i glasača - navodi se u saopštenju.

Kako se dodaje, "zato bi možda najbolje bilo da i DW (Deutsche Welle) ponovo snimi intervju sa Bakirom!"

- Takođe, on je zadnja osoba koja može naređivati SBB-u, iz prostog razloga što to nije u stanju da uradi ni u vlastitoj kući. Uostalom, on je sam priznao kako je SBB bio velikodušan u prepuštanju pozicija SDA-u, ali, po običaju, laž je njegovo agregatno stanje. Podaci govore da SBB ima ukupno manje pozicija nego SDA, na primer, samo direktora osnovnih škola u Federaciji. A, šta je sa desetak hiljada drugih njenih pozicija u svim sferama - ističe se u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading