MIGRANT SVIREPO POBIO ŽENE U BEČKOM BORDELU: Jeziva scena u javnoj kući, jedva IDENTIFIKOVANA TELA! (FOTO)

Autor: M.B.

Svet

24.02.2024

14:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sumnjiv zločin u bečkom bordelu.

MIGRANT SVIREPO POBIO ŽENE U BEČKOM BORDELU: Jeziva scena u javnoj kući, jedva IDENTIFIKOVANA TELA! (FOTO)

Foto: Shutterstock

U petak uveče, u bečkom bordelu, dogodio se stravičan zločin koji je potresao austrijsku javnost. Muškarac iz Avganistana (27) uhapšen je pod sumnjom da je ubio tri prostitutke, a potom se sukobio sa policijom pre nego što je uhapšen.

Uhapšen sa nožem

Osumnjičeni je pronađen nedaleko od azijske javne kuće, gde se krio ispod mosta u žbunju. Nakon što je odbio da se preda, policija je primenila tejsere kako bi ga onesposobila. Uz osumnjičenog je pronađen i nož kojim je izvršio zločin.

 

https://www.republika.rs/tag/droga/694

 


Nagađanja o motivu

Iako se za sada samo nagađa o motivu napada, mediji nezvanično navode da je osumnjičeni posetio bordel pred kraj radnog vremena i da su ga prostitutke odbile, nakon čega je izgubio kontrolu i počinio strašan zločin. Za sada se isključuju verski motivi za napad, a istražitelji naglašavaju da je potrebno sprovesti ispitivanje osumnjičenog i drugih svedoka kako bi se saznali tačni detalji.

Scena zločina ostavila je istražitelje u šoku, budući da su žene bile toliko pretučene da u početku nije bilo moguće identifikovati. Istražitelji navode da je cela situacija bila jeziva i zahtevala pažljivu istragu.

Nejasnoća oko uticaja droge

Još uvek nije potvrđeno da li je osumnjičeni bio pod uticajem droge tokom izvršenja zločina. Očekuje se da će istraga otkriti više detalja o okolnostima koje su dovele do ovog strašnog događaja.

Uprkos šoku i uznemirenosti koju je ovaj događaj izazvao, nadležne institucije rade na rasvetljavanju svih okolnosti i pružanju podrške žrtvama i njihovim porodicama.ž

 

 

Podsetimo,

u bečkom bordelu u 20. okrugu, tri žene su pronađene mrtve od uboda nožem, što je izazvalo šok i uznemirenje u austrijskoj prestonici. Muškarac star 27 godina je uhapšen nedugo nakon ovog zločina, saopštio je portparol bečke policije.

Istraga u toku

Portparol je istakao da je istraga u toku, te da za sada nema više informacija o ovim tragičnim ubistvima koja su se dogodila u petak uveče. Bordel u kojem su pronađena tela nalazi se u 20. bečkom okrugu, koji se smatra jednim od najsiromašnijih u Beču.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Lilly

24.02.2024 16:55

Ma nemoguce da migrant iz Avganistana moze da bude nasilan prema zenama