BOJANIĆ POZVAO MILA: Povuci kandidaturu i MOLI ZA OPROST

Autor: Republika

Svet

09.04.2018

16:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednički kandidat Mladen Bojanić pozvao je Milo Đukanovića da povuče svoju kandidaturu i traži oprost od građana Crne Gore za sve što im je učinio.

RepublikaFoto: youtube.com/Titogradjanin
Mladen Bojanić

- Dan je praznični, i njemu je Vaskrs. Neka ga provede u miru, neka razmisli o svemu, nije kasno da se povuče i traži oprost. Zaboraviti mu nećemo, videćemo da li ćemo mu oprostiti. Crna Gora je sita Đukanovića i njegove klike. Porazimo i njega i njegovu političku bižuteriju kojom se kiti. A znate kako ide - sa kim si takav si. I on je postao politička bižuterija, samo liči na original ali više nije. Izgubio je i vrijednost i kvalitet - istakao je Bojanić.

Đukanovićeva politika biće prošlost od 15. aprila, najavio je Bojanić i kazao i da je Đukanović svestan toga.

- Svestan je, jer je diktator ostao sam - naveo je on i dodao:

- Crv sumnje u njegovoj glavi je toliki da više ne veruje ni najbližim saradnicima. Ostao je bez alternative i bez opcije. I zbog toga je opasan - zaključio je Bojanić.

Bojanić se radovao raspravama sa Đukanovićem, ali budući da on nema šta da kaže, kukavički ih je izbegao.

- Prozreli smo ga. Naslušali smo se i nekih pokušaja kompromitacije kandidata, nekih doskočica kojima se usiljeno smiju njegovi poslušnici koji idu za njim od skupa do skupa. Svakog dana isti ljudi idu za njim i smeju se njegovim neslanim šalama. Mogu se smejati do petnaestoga, a od petnaestog se mi smejemo otvorenog srca i slavimo demokratiju - kazao je Bojanić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading