MLADEN IVANIĆ: Dodik da iznese dokaze o prisluškivanju

Autor: Tanjug

Svet

05.09.2018

22:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski član Predsedništva BiH Mladen Ivanić pozvao je predsednika RS Milorada Dodika ili bilo koga drugog da iznese dokaze o navodnom prisluškivanju Dodika i predsednika Srbije Aleksandra Vučića od strane Bosanske obaveštajne službe.

RepublikaFoto: youtube.com/Sanela Prašović Gadžo
Mladen Ivanić

- Tražio sam od Dodika još pre dva i po meseca da mi dostavi bilo kakve dokaze. Rekao sam i da sam spreman da otkažem i gostoprimstvo diplomatskim predstavnicima, ako su umešani u to. Nikad ništa nije dostavio, i to je Dodik- izađe sa velikom tezom, a nikad je ne dokaže - rekao je Ivanić, prenose današnje "Novosti".

On je naveo da je Zajednička parlamentarna komisija za nadzor nad radom OBA BiH utvrdila da nije bilo prisluškivanja zvaničnika Srbije i BiH, a na čelu te Komijsije je bio Dodikov stranački kolega, Nikola Špirić.

Taj dokument, kodnog naziva "Ušće" bio je poslednji dokument o kojem su obaveštene zajedničke institucijem, posle toga nije bilo ništa, dodao je Ivanić.

On je još upitao zašto Dodik o britanskim špijunima, koji navodno pomažu OBA u prisluškivanju, nije pričao na sastanku sa britanskim ambasadorom u BiH Edvardom Fergusonom, nego mu se najsrdačnije zahvaljivao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading