ZA SVE JE KRIVA JEDNA OSOBA: Ujak Kejt Midlton otvorio dušu u Velikom bratu i otkrio kraljevsku tajnu

Autor:

Svet

06.03.2024

15:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goldsmit je mlađi brat Kejtine majke Kerol Midlton.

ZA SVE JE KRIVA JEDNA OSOBA: Ujak Kejt Midlton otvorio dušu u Velikom bratu i otkrio kraljevsku tajnu

Foto: www.profimedia.rs

kejt midlton

Geri Goldsmit, ujak Kejt Midlton, optužio je Megan Markl da "stvara dramu" između Kejt, Vilijama i Harija.

U Velikom bratu slavnih, u koji je ušao u ponedeljak uveče, Geri Goldsmit je, takođe, rekao da vojvoda i vojvotkinja od Saseksa ne mogu da "bace svoju porodicu pod autobus u tako dramatičnom stilu", misleći na knjige koje su napisali Megan i Hari i da se od njih još uvek očekuje "da budu pozvani za Božić", preneo je Skaj njuz.

- Mislim da je Hari bio zaista, stvarno, stvarno voljen, voljen od mnogih, a kada su bili zajedno: Kejt, Vilijam i Hari, bilo im je zaista prijatno zajedno, voleli su se - rekao je on u emisji u utorak uveče.

Prema njegovim rečima, onda je odjednom došlo da drame za koju on smatra da je nema i da je Hari izmenio istoriju rekavši koliko je bio nesrećan, što jednostavno nije pošteno.

Goldsmit, koji je mlađi brat Kejtine majke Kerol Midlton, pitao je TV ličnost, Šeron Ozborn, koja se takođe nalazi u Velikom bratu slavnih, kakav je vajb u Los Anđelesu prema Hariju i Megan koji su se venčali u Vindzoru 2018. Ona je sugerisala da njihova popularnost smanjuje i dodala da misli da je svima dosta njihovog kukumavčenja.

Podsetimo, Ministarstvo odbrane Velike Britanije izbrisalo je ime Kejt, princeze od Velsa, sa lista osoba koje će prisustvovati ceremoniji "Pozdrav bojama", 8. juna.

Ministarstvo je prethodno objavilo da će se buduća britanska kraljica pojaviti na balkonu Bakingemske palate sa ostalim članovima kraljevske porodice tokom ceremonije, ali prethodno nije tražilo kancelariji princa i princeze od Velsa dozvolu za tu najavu, navodi Sky News.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading