"PAO" U ŠPANIJI! Kolumbijac činio jezive zločine, a sada je uhapšen!

Autor:

Svet

17.04.2024

22:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je Interpol obavestio špansku policiju o mogućem prisustvu osumnjičenog u Španiji, započeta je hitna istraga zbog "opasnog" i "nasilnog" profila begunca.

"PAO" U ŠPANIJI! Kolumbijac činio jezive zločine, a sada je uhapšen!

Foto: www.profimedia.rs

Španska nacionalna policija je uhapsila osumnjičenog Huan Dijabla, člana kriminalne bande Los Lobos, koja deluje u departmanu Valje del Kauka u Kolumbiji. Osumnjičeni je tražen zbog izvođenja brojnih brutalnih zločina, među kojima su otmice, iznude, mučenja, nanošenje telesnih povreda i nestanci ljudi. Kolumbijsko tužilaštvo traži kaznu od 42 godine zatvora za ove zločine.

Nakon što je Interpol obavestio špansku policiju o mogućem prisustvu osumnjičenog u Španiji, započeta je hitna istraga zbog "opasnog" i "nasilnog" profila begunca. Ovaj događaj je pokrenuo intenzivnu akciju španskih vlasti, što je rezultiralo hapšenjem osumnjičenog u gradu Deniji, na jugoistoku Španije.

- Agenti Nacionalne policije uhapsili su begunca koga traže kolumbijske vlasti zbog više nasilnih zločina. Reč je o beguncu pod nadimkom Huan Dijablo, koji je odgovoran za naručivanje i izvođenje otmica, iznuda, mučenje, nanošenje telesnih povreda i nestanke ljudi - navodi se u saopštenju, prenosi CNN na španskom jeziku.

Nakon hapšenja, osumnjičeni je stavljen na raspolaganje nadležnom telu za ekstradicije u okviru Nacionalnog suda. Za sada nije poznato koje su mere izrečene pritvoreniku i da li je stigao formalni zahtev za izručenje od kolumbijskih pravosudnih organa.

Španska nacionalna policija je još jednom demonstrirala svoju odlučnost u suzbijanju kriminala i pružanju podrške međunarodnim pravosudnim organima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading