NADAL JE MALO NERVOZAN! ŽESTOK odgovor Cicipasu: To što je rekao su GLUPOSTI! Budimo realni!

Autor: M. M.

Sport

17.04.2024

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mu se svidela izjava Grka.

NADAL JE MALO NERVOZAN! ŽESTOK odgovor Cicipasu: To što je rekao su GLUPOSTI! Budimo realni!

Foto: Tanjug/AP

Izjava grčkog tenisera Stefanosa Cicipasa nimalo nije prijala Rafaelu Nadalu

Proslavljeni španski teniser zaigrao je na šljaci posle tačno 681 dan, i zabeležio pobedu pošto je u prvom kolu ATP turnira u Barseloni savladao je Flavija Kobolja iz Italije rezultatom 6:2, 6:3.

Nakon što je obezbedio plasman u narednu rundu takmičenja, Stefanos Cicipas proglasio je Rafu favoritom za titulu na turniru u Barseloni, a prethodno je i nakon titule u Monte Karlu sipao hvalospeve na račun kolege.

- Mislim da je Rafa favorit. Ja mogu da imam dobre sedmice na šljaci, ali Rafa je Rafa. On igra dobar tenis, nema sumnje u to. Takođe, imamo i druge igrače, poput Kaspera Ruda koji je dobar na ovoj podlozi. Konkurencija je velika, nije ovo običan turnir iz serije 500, jedan je od najtežih u sezoni - rekao je Cicipas.

Foto: Tanjug

Cicipas

 

Međutim, "biku sa Majorke" se nije svidela njegova izjava, pa je imao malu raspravu sa novinarima na konferenciji za medije.

- Glupost je to što je rekao, hajde da budemo realni, zna i on da to nije slučaj. Verovatno postoji dosta poštovanja zbog svega što sam uradio na ovom turniru, ali svi znaju da nisam više favorit da osvojim takmičenje i tituele. To je jednostavno priča koja pada teško na rivale - počeo je Nadal koji je 12 puta podizao pehar u Barseloni.

Rafael Nadal će u narednom kolu odmeriti snage sa Aleksom de Minorom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading