KONAČNO! Princ Vilijam prrogovorio o zdravstvenom stanju svoje supruge! EVO KAKO SE OSEĆA KEJT MIDLTON!

Autor:

Svet

30.04.2024

20:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podsetimo, Kejt Midlton je dijagnostikovan rak nakon operacije i dodatnih analiza, nakon što se smatralo da je u pitanju benigni zdravstveni problem. Još uvek nije objavljena vrsta raka koja je ustanovljena kod princeze od Velsa.

KONAČNO! Princ Vilijam prrogovorio o zdravstvenom stanju svoje supruge! EVO KAKO SE OSEĆA KEJT MIDLTON!

Foto: www.profimedia.rs

Danas je bio važan dan za britansku kraljevsku jer je princ Vilijam nastavio sa svojim službenim dužnostima, dok se njegov otac, princ Čarls III, vraćao javnim angažmanima prvi put nakon borbe sa rakom.

Princ od Velsa je tokom svog angažmana odgovorio na pitanja koja zanimaju svetsku javnost, posebno ono koje se tiče zdravstvenog stanja njegove supruge Kejt Midlton, koja se bori sa rakom nakon što je to objavila u video poruci pre mesec dana.

Posetivši danas centar za prevenciju samoubistva James Place u Njukastlu, princ Vilijam je dočekan od strane poštovalaca britanske dinastije sa zastavama Union Jack i cvećem. Među okupljenima bila je i Džuli Kejn, koja je postavila pitanje princu Vilijamu o zdravstvenom stanju njegove supruge i dece, na što je princ odgovorio:

- Svi su dobro, hvala. Da, dobro nam ide - rekao je princ Vilijam. 

Princ Vilijam je u poslednja tri meseca redovno bio suočen s tim pitanjem nakon operacije koju je Kejt Midlton imala 16. januara, ali je danas odgovorio na to pitanje otvoreno.

Tokom posete centru, princ Vilijam je srdačno pozdravio prisutne građane i rado se fotografirao sa onima koji su želeli selfi sa njim. Takođe je otvorio centar koji će pružati besplatno lečenje muškarcima sklonim suicidu, što je jedno od mesta koje pripada dobrotvornoj organizaciji koju je osnovala porodica Džejmsa Ventvorta-Stenlija, koji je preminuo od samoubistva 2006. godine.

Podsetimo, Kejt Midlton je dijagnostikovan rak nakon operacije i dodatnih analiza, nakon što se smatralo da je u pitanju benigni zdravstveni problem. Još uvek nije objavljena vrsta raka koja je ustanovljena kod princeze od Velsa.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading