STUDENTI POGINULI ZBOG SELFIJA: Popeli se na vrh opasnog vodopada, a ondase jedan okliznuo i dogodila se NEVIĐENA TRAGEDIJA

Autor:

Svet

20.04.2024

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon pada, na lice mesta su brzo stigli spasioci koji su ubrzo izvukli tela iz vode

STUDENTI POGINULI ZBOG SELFIJA: Popeli se na vrh opasnog vodopada, a ondase jedan okliznuo i dogodila se NEVIĐENA TRAGEDIJA

Foto: RINA

Narod Škotske ostao je zapanjen posle vesti da se na vrhu jednog vodopada kod grada Dandija dogodila tragedija zbog selfija.

Dvojica studenata poginuli su nakon pada sa litice kada su na vrhu vodopada u Škotskoj želeli da naprave selfi telefonom.

Nakon pada, na lice mesta su brzo stigli spasioci koji su ubrzo izvukli tela iz vode.

Na žalost, obojica studenata su odmah proglašeni mrtvima.

Žrtve su identifikovane kao Džitendranat Karturi (26) i Džanhaknia Boliseti (22).

Nakon njihove smrti oglasilo se i rukovodstvo fakulteta u Dandiju, prenosi telegraf.rs.

"Ova tragična nesreća nas je sve šokirala. Naše misli su uz njihove porodice i prijatelje. Pružamo im podršku u ovako teškim trenucima", saopšteno je.

Broj smrtnih slučajeva nastalih zbog pravljenja selfi fotografija nadmašio je broj napada ajkula sa smrtnim ishodom, pokazala je najnovija studija objavljena u magazinu Trevel Medisin.

U poslednjih 13 godina, zabeleženo je 379 smrtnih slučajeva povezanih sa selfijem, od kojih je 140 uključivalo turiste, dok je evidentirano 90 fatalnih susreta sa ajkulamam prenosi portal Juro vikli njuz.

U proseku žrtve su bile stare 24,4 godina, a najveći broj takvih smrtnih lučajeva imaju Indija, Sjedinjene Američke Države i Rusija.

Kako se navodi, ljudi rizikuju svoje živote za savršen selfi, što dovodi do fatalnih padova sa litica, nesreća sa vozilima i vozovima, opasnih susreta sa divljim životinjama i utapanja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading