DVE SAHRANE ZA MANJE OD DVA MESECA! Porodica ubijenog MMA borca doživela još jednu TRAGEDIJU!

Autor:

Hronika

18.04.2024

15:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičeni za svirepo ubistvo su od trenutka izvršenja zločina u bekstvu.

DVE SAHRANE ZA MANJE OD DVA MESECA! Porodica ubijenog MMA borca doživela još jednu TRAGEDIJU!

Foto: Vladimir LUkic, MMA savez Srbije

Porodicu Stefana Savića (23), MMA borca i osvajača bronzane medalje u ovom sportu, ponovno je pogodila tragedija! Naime, samo 50 dana nakon što su ga mučki ubili Vasilije Gačević (50) i Marko Daničić (23), Stefanova baka Nada (74) preminula je 14. aprila.

- Stefanova baka je godinu dana bolovala od raka pankreasa. Uz nju je sve vreme bio suprug Radoš i sin Nenad. Njenom smrću, Nenad je u 50 dana izgubio dve osobe. Sahranjena je u utorak na groblju u Boleču, gde u drugoj grobnici počiva njen unuk - kaže izvor Informera.

Stefanov deda Radoš Savić navodi da je sve vreme negovao suprugu Nadu, kojoj je ubistvo unuka pogoršalo bolest.

- Kada je čula da je Stefan umro, danima je jaukala i plakala. Bolest je uznapredovala, dotukla je Stefnaova smrt i više joj nije bilo pomoći - priča Radoš, Stefanov deda, koji je sada ostao bez unuka i životne saputnice.

Osumnjičeni za svirepo ubistvo su od trenutka izvršenja zločina u bekstvu. Marko Daničić je kontaktirao svoju porodicu iz bekstva, bez znanja Gačevića, i rekao im da mu je teško i da razmišlja o predaji policiji.

Gačević i Daničić su pobegli na Kosovo i Metohiju nakon ubistva, prešavši nelegalno administrativnu liniju. Veruje se da im je ponestalo sredstava za život, što im otežava boravak u bekstvu.

Daničić razmišlja o predaji zbog teških okolnosti koje im postaju, ali to krije od Vasilija Gačevića. Portalu Republika su u policiji rekli da je Daničić informisao svoju porodicu o svojim planovima, ali to čini u tajnosti.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading