UŽAS! DVOGODIŠNJI DEČAK ISPAO KROZ PROZOR! Majka nije čula da ga otvara jer je gluvonema!

Autor:

Svet

20.04.2024

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojčica, koja je bila prisutna u trenutku nesreće, zamolila je komšije da pozovu hitnu službu na broj 112, s obzirom na to da majka nije mogla da govori.

UŽAS! DVOGODIŠNJI DEČAK ISPAO KROZ PROZOR! Majka nije čula da ga otvara jer je gluvonema!

Foto: shutterstock

U rumunskom gradu Kluž Napoka, jedan dvogodišnji dečak doživeo je stravičan pad kroz prozor stana dok se igrao sa svojom sestrom. Nažalost, majka, koja je gluvonema, nije čula trenutak kada su brat i sestra otvorili prozor, što je dovelo do ove užasne tragedije.

Pad malog dečaka ublažila je tenda postavljena na ulazu u stambeni blok, a vatrogasna ekipa je odmah reagovala na prijavu i intervenisala u ulici Murešului.


Devojčica, koja je bila prisutna u trenutku nesreće, zamolila je komšije da pozovu hitnu službu na broj 112, s obzirom na to da majka nije mogla da govori. Hitna ekipa je brzo stigla na lice mesta i preuzela dete, nakon čega je prevezeno u bolnicu radi pregleda i daljeg lečenja.

Lekari su izjavili da je dvogodišnji dečak bio pri svesti nakon pada i da je sarađivao tokom medicinskog postupka. Njegovo stanje biće pažljivo praćeno kako bi se osiguralo potpuno oporavak nakon ovog traumatičnog događaja.

I u Srbiji, napominjemo, imali smo slučajeve da su deca padala sa prozora. U februaru u Prokuplju se desila ovakva nesreća. Trogodišnje dete palo je sa prozora zgrade u Prokuplju i hitno je prebačeno na Urgentno odeljenje prokupačke bolnice. Dete je palo kroz prozor sa drugog sprata na beton dok je majka izašla da izbaci đubre.

Influenserki Milici Mumđić je u decembru 2021. pogiula ćerkica kad je pala sa prozora stana u Kraljevu.

Desetogodišnji dečak pao je sa 9. sprata solitera u Ustaničkoj ulici u Beogradu u julu 2022.

Mališan je pao na nižu zgradu, odnosno manji tržni centar koji se nalazi tik uz soliter. Na lice mesta odmah su izašle ekipe hitne pomoći i policije.

Dečak je zadobio teške telesne povrede usled kojih je preminuo.

 

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading