KIJA: Slobu mi je preotela gora od mene

Autor:

Zadruga

02.05.2018

18:00

Kada su se u Beloj kući sreli Kija Kockar i Sloba Radanović, bivša stjuardesa je krenula ka glavnoj kapiji!

KIJA: Slobu mi je preotela gora od mene

printscreen/TVPink

Komentari (5)

Loading
Boban

02.05.2018 23:56

Kija je lepo kazala.

Odgovori 14 2
Ceta Sarić

03.05.2018 08:09

Ženo, suviše visoko mišljenje imaš o sebi.Odavno si tidotakla dno. Isfrustrirana si iskompleksirana osoba. Luna jejdevojka koja jzna i umedavoli.Devojka koja voli svogj čoveka kao BOGA.Devojka koja poštuje starije od sebe. prirodna lepotica,visoka, zgodna,mlada.čuvanakao malo voe nadlanu.Sloba jejvoli više od svog života.ostaju zajedno.

Odgovori 7 19
Sanči

04.05.2018 06:06

@Ceta Sarić - I treba da ga ima,jer ona i jeste tako mala,puno veći čovek od dotične,sasvim očigledno,iskompleksirane,naivne,poprilično glupe Lune!Ne zna sastaviti jednu prostu rečenicu!Mišljenje i stav joj nisu jača strana,ustvari ni nema ih zato njena majka vredno pomaže ćeri oko toga!Nemam ja ništa protiv te cure samo iznosim njen realan profil!

Viktorija

03.05.2018 08:19

Malo s idobila,šta si sve ovom divnom čoveku radila. Ti si bolesnai pod hitno na terapiju. Ničim ga nisi zaslužila.Ti si manipulator, foliran ti žena koja laže.Sve što si iznela za njega u lajvu odj početka je daleko od istine.Loš si čovek.Varala si ga u vezi, napadaš ga za ono što si ti radila.Dabi sebe oprala.Primiče sekraj, moraš biti u centru pažnje, da bibila u kadru, obmanjuješ manje inteligentne glasače.Sloba voli Lunu do bola.Kraj priče.

Odgovori 9 20
SIMON

10.05.2018 10:22

Svojim ponašanjem i činjenjem samu je sebe patosirala. Ona je Slobina daleka prošlost. Žena njegovog života je Luna i to je potrdio zvanično, javno u Zadruzi. Njene "prljave igre" su davno provaljene. Sloba i Luna zauvek zajedno! umislila jej da je iznad svih.Kojej tikvalitte imaš.lažni moral,lažna žena, igraprljave igre.Luna je irekrena, i dobraevojka,koja znai ume da voli.Sloba je iskren i svi mu verujemo to posto,jer je krlajica njegovog srca najharizmatičnija i devojka a najlepšim osmehom u Zadruzi LUNA.nikada je ustiti ruku neće.Voli je do bola.