Stefanović najavio veliku policijsku manifestaciju ispred Skupštine

Autor: Tanjug

Vesti

21.04.2019

08:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović najavio je danas da će 3, 4. i 5. maja isred Doma Narodne skupštine, Skupštine grada Beograda i u Pionirskom parku biti održana manifestacija Policija zajednice.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ
Nebojša Stefanović

Stefanović je u intervjuu za TV Pink pozvao sve građane, a posebno one najmlađe, da vide kako izgleda policijska konjička brigada, da upoznaju dresirane pse, da vide nova policijska vozila i opremu, najveća tehnološka dostignuća, izvedu otisak prsta, ali i da razgovaraju s policijom.

Takođe, Specijalna antiteroristička jedinica (SAJ) doneće veštačku stenu na koju će najmlađi sugrađani uz pomoć pripadnika SAJ-a, moći da se uspenju, ali biće i drugih demonstracija policije iz različitih sektora.

RepublikaFoto: MUP Srbije

- Mislim da će građanima biti interesantno. Ove godine nećemo za Dan policije imati onako kako smo to radili prethodnih godina, biće više manifestacija koncertnog, zatvorenog tipa u Centru ''Sava'', ali ćemo različitim manifestaicjama pre toga da demonstriramo šta policija može, ume i da približimo rad policijaca građanima zato što uz podršku građana policija bolje obavlja svoj posao - rekao je Stefanović za TV Pink.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading