SPORTSKI CENTAR PONOVO NOSI IME 25. MAJ! SUBNOR zahvalan

Autor: Tanjug

Vesti

04.08.2019

15:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik SUBNOR-a Dušan Čukić zahvalio je danas Gradu Beogradu zato što sportski centar na Dorćolu pored imena Milan Gale Muškatirović, nosi i naziv "25. maj" koji je dobio kad je otvoren.

RepublikaFoto: youtube.com/light2tube

- Hvala predsedniku Aleksandru Vučiću, gradu Beogradu i Goranu Vesiću na poštovanju boraca protiv fašizma i negovanju tradicije antifašističke borbe - naveo je Čukić u saopštenju koje je dostavljeno medijima.

Članovi SUBNOR-a veoma poštuju delo Milana Galeta Muškatirovića, proslavljenog sportiste i izuzetnog čoveka, navedeno je u saopštenju, uz ocenu da se sve promenilo od kako je Aleksandar Vučić na vlasti jer su "i Ždanov i Tolbuhin dobili ponovo ulice, ali i Koča Popović i Peko Dapčević". 


- Dan oslobođenja Beograda od fašističkog okupatora ponovo se ponosno slavi kao i 9. maj Dan pobede nad fašizmom. Kuća cveća je obnovljena, izgrađena je suvenirnica, a sada je ponovo vraćeno i ime 25. maj sportskom centru koji je pod tim imenom sagrađen - navedeno je u saopštenju. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading